Op zoek naar toeren?

   
 
toeren
 
Toeren 5 definities Encyclo.
1 Een pleziertochtje maken 2 Een rit maken 3 Een ritje maken 4 Een rondrit maken 5 Een tochtje maken 6 Een tournee maken 7 Excursies 8 Met een rijtuig rijden 9 Reizen 10 Reizen per auto 11 Reizen voor genoegen 12 Reizen voor zijn genoegen 13 Rijden 14 Ronddraaien 15 Rondreizen 16 Rondrijden 17 Tochten maken 18 Trekken 19 Voor gen.
Gratis woordenboek Van Dale.
Nederlands / Zweeds nl-zw. Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: toeren. toer de; m; meervoud: toeren 1 reis, tocht, rit 2 draai, omwenteling: 1000 toeren per minuut; over zijn toeren zijn overspannen; op volle toeren uit alle macht 3 breien enz.
toeren Nederlands woordenboek Woorden.org.
Deze woorden beginnen met toeren.: Deze woorden eindigen op toeren.: Herkomst volgens etymologiebank.nl. Hoe bekend is het woord? Volgens het Centrum voor Leesonderzoek kent 99% van de Nederlanders en 99% van de Vlamingen het woord toeren. Woorden.org, online sinds 2010, is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal.
Toeren Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Toeren of met Toeren in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Toeren inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Toeren en verwijzingen daarnaartoe.
toeren WikiWoordenboek.
Hij toert al jaren door het hele land. meervoud van het zelfstandig naamwoord toer. Het woord toeren staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd toeren herkend door.
Puzzelwoordenboek TOEREN.
Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Aristoteles, Vingerafdruk of Mokum. Ook in de database. Toeren maken crypt. Toeren per minuut afk. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004.
Synoniemen van toeren; ander woord voor toeren synoniemen.net.
boemelen, fuiven, kroeglopen, pierewaaien, pintelieren, rinkelrooien, toeren, uitgaan, wallebakken reizen ww.: forenzen, gaan, omreizen, onderweg zijn, rondreizen, rondtoeren, rondtrekken, toeren, trekken trekken ww.: gaan, migreren, reizen, rondtrekken, tiegen, tijgen, toeren, voeren, wegtrekken, zwerven fietsen ww.: karren, peddelen, toeren, trappen, wielrennen, wielrijden.
Toeren op de motor KNMV.
Wanneer je voor het eerst aan een grote toertocht meedoet kan het best wennen zijn om in een groep te rijden. Na deelname aan de KNMV-training Klaar voor de Rit ga je in ieder geval goed voorbereid op pad! Motorclubs in Nederland.
over zijn toeren Nederlands spreekwoordenboek.
Woord eindigt op. uitdrukkingen, gezegden en spreekswijzen. Eén spreekwoord bevat over zijn toeren. over zijn toeren ontredderd. Eén betekenis bevat over zijn toeren. in alle staten helemaal over zijn toeren. De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers.
toeren/vervoeging WikiWoordenboek.
Ga naar: navigatie, zoeken. vervoeging van de bedrijvende vorm van toeren. onbepaalde wijs kort lang. te zullen toeren. te zijn getoerd. getoerd zullen zijn. getoerd te zullen zijn. onvoltooid deelwoord voltooid deelwoord gebiedende wijs aanvoegende wijs. aantonende wijs enkelvoud meervoud.

Contacteer ons