Op zoek naar manchet?

   
 
manchet
 
Manchet kleding Wikipedia.
Veel manchetten zitten vrij strak om de pols en hebben een opening, zodat ze over de hand aangetrokken kunnen worden. De opening is bij een enkele manchet voorzien van een overslag, zodat de manchet met een knoop kan worden dichtgemaakt.
manchet WikiWoordenboek.
hulpstuk om een granaat op zijn plaats te houden in een kanonloop. Engels: sabot en. Het woord manchet staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd manchet herkend door.
Manchet Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Manchet of met Manchet in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Manchet inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Manchet en verwijzingen daarnaartoe.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: manchet. manch e t de; vm; meervoud: manchetten 1 ondereinde van een mouw 2 papieren omhulsel 3 stevige schuimkraag. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Manchet 10 definities Encyclo.
munitie Een manchet is een hulpstuk rond het projectiel van een vuurwapen of kanon om het op zijn plaats te houden in de loop van het wapen en tegelijkertijd de gassen in de loop te blokkeren met een hogere mondingssnelheid tot gevolg.
Nederlandse synoniemen van manchet, ander woord voor manchet.
Typ een Nederlands woord om de synoniemen te zien. Toon synoniemen NL. Synoniemen van manchet. Puzzelomschrijvingen van manchet in het puzzelwoordenboek.: Band van een wasmachine. Boord aan een mouw. Boord van een overhemd. Deel van een blouse. Deel van een hemd handboord.
Welke maat manchet heb ik nodig?
Kies de juiste manchet. Niet alleen de maat van een manchet is belangrijk; de manchet moet ook aansluiten bij de bloeddrukmeter. Controleer daarom altijd in de specificaties of het door u gekozen manchet ook daadwerkelijk geschikt is voor uw bloeddrukmeter.
Manchet kleding Wikipedia.
Veel manchetten zitten vrij strak om de pols en hebben een opening, zodat ze over de hand aangetrokken kunnen worden. De opening is bij een enkele manchet voorzien van een overslag, zodat de manchet met een knoop kan worden dichtgemaakt.
manchet Nederlands spreekwoordenboek.
Eén spreekwoord bevat manchet. iemand de manchet ten aandoen de handboeien aandoen. Het dialectenwoordenboek kent één spreekwoord met manchet. Aalsters: grosj en fier, kol en manchet, thois giëne fret hovaardig naar buiten uit, maar in werkelijkheid is het veel minder, schone schijn dus.
Manchet munitie Wikipedia.
Een geweerpatroon met openend manchet. Een manchet is een hulpstuk rond het projectiel van een vuurwapen of kanon om het op zijn plaats te houden in de loop van het wapen en tegelijkertijd de gassen in de loop te blokkeren met een hogere mondingssnelheid tot gevolg.
Manchet Ridderflex. Middel 1.
Bezoek met polyurethaan monsterkoffer. Home Producten Afdichtingen Pneumatische en hydraulische afdichtingen Manchet. Manchet stang of zuigerafdichting. Een manchet is een stangafdichting of zuigerafdichting. Deze afdichting voorkomt lekkage in hydraulische cilinders. Ridderflex produceert manchetten voor u op maat in verschillende materialen en profielvormen.
Groot manchet voor M3 of M6 bloeddrukmeters Medipoint.
Heeft u brede bovenarmen en wilt u toch zelf uw bloeddruk opnemen? Dan biedt een groot manchet uitkomst. Voeg toe aan winkelwagen. Uw eigen bloeddruk opnemen. Dit flexibele, grote manchet is geschikt voor een armomtrek van 32 tot 42 cm.

Contacteer ons