Zoeken naar consumentenbond

   
 
consumentenbond
 
Consumentenbond lanceert Privacymeter Emerce.
Consumentenbond lanceert Privacymeter. Nieuws 28 januari 2020 1000: Consumentenbond lanceert Privacymeter. De Consumentenbond lanceert een Privacymeter voor online diensten. Hiermee kunnen consumenten in één oogopslag zien of een aanbieder zich aan de privacyregels houdt. De Privacymeter is als eerste toegepast op online drogisterijen.
Consumentenbond Onafhankelijk en betrouwbaar. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Dat blijkt uit een panelonderzoek van de Consumentenbond onder 4000 autobezitters. Nieuws 28 jan. Consumentenbond lanceert Privacymeter. De Consumentenbond lanceert een Privacymeter voor online diensten. Hiermee kunnen consumenten in één oogopslag zien of een aanbieder zich aan de privacyregels houdt.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Consumentenbond Wikipedia.
Belangrijke functies van de Consumentenbond zijn onder andere het beleidsmatig lobbywerk om voor consumenten goede regels te laten creëren door de overheid en het deelnemen aan overleg met brancheorganisaties om algemene voorwaarden te laten opstellen die recht doen aan de positie van de consument.
Consumentenbond: veel gevaarlijke producten bij webwinkels buiten EU RetailNews.
Consumentenbond: veel gevaarlijke producten bij webwinkels buiten EU. Consumentenbond: veel gevaarlijke producten bij webwinkels buiten EU. Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat winkelen bij webshops buiten de EU onverantwoorde risico's' met zich meebrengt. Twee derde van de onderzochte producten zou niet in de winkel mogen liggen.
KPN Beste uit de Test van Consumentenbond voor mobiel én alles-in-1.
Op basis van deze consumentengegevens bepaalt de Consumentenbond de testoordelen. Het totale testoordeel is opgebouwd uit verschillende onderdelen, zowel voor mobiel als voor alles-in-1. Klik hier voor meer informatie over het volledige onderzoek van de Consumentenbond beste mobiele provider en de beste alles-in-1 provider.
Hypotheekadvies van de Consumentenbond te Den Haag Informatie over de dienstverlener.
Hypotheekadvies van de Consumentenbond kan je te woord staan in het Nederlands en Engels. Een review is een persoonlijke ervaring van een consument. Alle reviews samen leiden tot een rapportcijfer. Houd er rekening mee dat niet alle consumenten hun ervaringen delen.
Consumentenbond sleept KLM voor de rechter Binnenland Telegraaf.nl.
KLM-passagiers die niet komen opdagen voor de heenvlucht, moeten fors bijbetalen voor de al geboekte en betaalde retourvlucht. Amstelveen De Consumentenbond sleept KLM definitief voor de rechter. Overleg over het schrappen van de oneerlijke no-showbepaling uit de algemene voorwaarden is op niets uitgelopen.
Consumentenbond: Producten van webwinkels buiten de EU vaak onveilig NU Het laatste nieuws het eerst op NU.nl. Wissel kleurenschema. Account avatar. Pijltje beneden. Wissel kleurenschema. Account avatar. Pijltje beneden. Huidige weersituatie. Huidige verk
De Consumentenbond adviseert dan ook om geen kleding, sieraden, cosmetica, speelgoed of apparaten die op stroom werken te kopen via een platform buiten de Europese Unie. Door: NU.nl Beeld: Consumentenbond. Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email.
Consumentenbond: Veel onveilige spullen bij webwinkels AliExpress en Wish Economie ed.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Quote. Alarm. Pijlen. Net bi
Sommige spullen zijn ronduit gevaarlijk, zegt de Consumentenbond. Consumentenbond: Veel onveilige spullen bij webwinkels AliExpress en Wish. Rookmelders die niet afgaan, cosmetica met te hoge concentraties van bepaalde stoffen en smeltende powerbanks. Veel spullen die consumenten online kopen bij webshops buiten Europa zijn onveilig.
Consumentenbond: bestel deze spullen niet buiten de EU RTLZ.
De Consumentenbond sluit zich daarbij aan en vindt het tijd voor een hardere aanpak. Spierenburg: De" overheid onderkent dit probleem, wij zitten daarom ook in een commissie met de NVWA, de Autoriteit Consument en Markt en de Douane om advies te geven over hoe de overheid dit kan aanpakken."
Compaan Test Consumentenbond.
Home Over ons Test Consumentenbond. De Compaan is onderworpen aan een test van de Consumentenbond. Zij waren enthousiast over ons product en kwamen tot de volgende conclusie.: De Compaan-tablet is een interessante oplossing voor extra contact met opa of oma en biedt mogelijkheden om zorg makkelijker te maken.

Contacteer ons