Meer resultaten voor marijnen

   
 
marijnen
 
Victor Marijnen Wikipedia.
Op 17 maart 2012 komt oud-premier Marijnen in het nieuws in een bericht van het NRC Handelsblad waarin melding wordt gemaakt van gevoelige informatie die zou zijn achtergehouden door de Commissie-Deetman die onderzoek deed naar misbruik in de katholieke Kerk.
Kabinet-Marijnen 1963-1965 Parlement.com. r. google-plus. facebook. twitter. linkedin2. nujij. print. envelop. pdclogo. Voeg deze pagina toe aan Twitter. Voeg deze pagina toe aan Facebook. Voeg deze p
Minister-president namens de KVP werd echter niet Jan de Quay, maar Victor Marijnen in het vorige kabinet minister van Landbouw en Visserij. Het kabinet trad op 24 juli 1963 aan onder gunstig economisch gesternte. Hoogconjunctuur door onder meer aardgasvondsten begunstigde het financieel-economische beleid.
Marynen Wikipedia.
11 Zanussi werd in 1984 onderdeel van Electrolux. In 2007 werd de verkoop van het merk Marijnen in Nederland beëindigd. De afdeling bedrijfsinstallaties bleef bij Technisch Bureau Marynen en ging verder als Marijnen. 13 In 1973 werd Marijnen overgenomen door Van Berkel.
Marijnen, Victor.
Marijnen bood het ontslag aan van zijn kabinet, waarna de merkwaardigheid zich voordeed dat de inmiddels demissionaire premier weigerde in de Tweede Kamer een mondelinge, dan wel schriftelijke verklaring af te leggen over de val van zijn kabinet. Den Haag Marijnen zou nog korte tijd zitting hebben in de Tweede Kamer, waarna hij in 1966 werd benoemd tot eerste voorzitter van de nieuw opgerichte Rijnmondraad.
Kabinet-Marijnen Wikipedia.
Mackay Van Tienhoven Röell Pierson Kuyper De Meester Heemskerk Cort van der Linden Ruijs de Beerenbrouck I Ruijs de Beerenbrouck II Colijn I De Geer I Ruijs de Beerenbrouck III Colijn II Colijn III Colijn IV Colijn V De Geer II Gerbrandy I Gerbrandy II Gerbrandy III Schermerhorn-Drees Beel I Drees-Van Schaik Drees I Drees II Drees III Beel II De Quay Marijnen Cals Zijlstra De Jong Biesheuvel I Biesheuvel II Den Uyl Van Agt I Van Agt II Van Agt III Lubbers I Lubbers II Lubbers III Kok I Kok II Balkenende I Balkenende II Balkenende III Balkenende IV Rutte I Rutte II Rutte III.
Welkom! Marijnen Verwarmingen Noordwijkerhout.
Prijslijst onderhoud /. Welkom bij Marijnen Verwarmingen, de allround installateur van uw centrale verwarming, water en gasleidingen, mechanische ventilatie en sanitair voor uw woning of bedrijfsruimte. Een bedrijf waar al meer dan 35 jaar kwaliteit en service op de eerste plaats komt.
Marijnen wasmachine aanbieding kopen? BESLIST.nl Groot aanbod.
Indesit ITWD 61252 W EU. wasmachine met bovenlader voor speciale was De Indesit ITWD61252WEU is een energiezuinige wasmachine die raad weet met bijzonder wasgoed. Zo beschikt deze wasmachine met bovenlader over een Outdoor Wear wasprogramma dat waterdichte materialen zoals Gore-tex volledig intact laat.
Kabinet-Marijnen 1963-1965 Regering Rijksoverheid.nl.
Beel KVP, 8 dagen. de Quay KVP, 11 dagen. Marijnen KVP, 9 dagen. Reden ontslagaanvraag: omroepcrisis. Er ontstond op 27 februari 1965 verschil van mening in de ministerraad over het omroepbeleid. Het kabinet bood op 28 februari 1965 zijn ontslag aan.
Marijnen, Victor Gerard Marie 1917-1975.
Marijnen stelde zich echter vanaf het begin op het standpunt dat de kwestie van de geloofsovertuiging voor de regering geen enkele rol speelde en dat de regering hierin ook geen grond tot discriminatie wenste te zien bij een eventuele troonsbestijging.

Contacteer ons