Op zoek naar afbetalen?

   
 
afbetalen
 
Afbetalen 4 definities Encyclo.
ov uitgesteld in termijnen betalen. Gevonden op http//nl.wiktionary.org/wiki/afbetalen.: afbetalen werkw.Uitspraak: vbtaln Verbuigingen: betaalde af verl.tijd enkelv. Verbuigingen: heeft afbetaald volt.deelw. Toon alle vervoegingen betalen voor iets dat je hebt gekocht, maar waarvan je de kostprijs nog niet helemaal hebt betaald.
Synoniemen van afbetalen; ander woord voor afbetalen synoniemen.net.
zoekspoor: excelleren bij vlagen bollen promotie afbetalen. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord.: afbetalen, aflossen, afrekenen, betalen, delgen, dokken, kwijten, kwiteren, terugbetalen, vereffenen delgen ww.: afbetalen, aflossen, amortiseren, vereffenen, voldoen. woordverbanden van afbetalen grafisch weergegeven.
afbetalen WikiWoordenboek.
overgankelijk uitgesteld in termijnen betalen. We hebben de auto nu eindelijk afbetaald. Het woord afbetalen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd afbetalen herkend door. van de Nederlanders.
Puzzelwoordenboek afbetalen.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 8 puzzelwoorden gevonden voor Afbetalen. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie.
Gespreide betaling Borstvergroting afbetalen voor 50 euro per maand.
Soms is er een wens voor een cosmetische behandeling, maar op dat moment niet het geld ervoor. Daarom bieden wij de mogelijkheid om voor een gespreide betaling te kiezen of wel afbetaling genoemd voor een cosmetische ingreep. Samenwerking gespreide betaling.
Nederlandse synoniemen van afbetalen, ander woord voor afbetalen.
Toon synoniemen NL. Synoniemen van afbetalen. Puzzelomschrijvingen van afbetalen in het puzzelwoordenboek.: Die handeling geeft voldoening crypt. Een schuld voldoen. In mindering betalen op. In termijnen betalen. Voldoen aan termijnbetaling. Voldoen van termijnbetaling. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004.
Scooter op afbetaling.
Direct een nieuwe scooter rijden en eenvoudig later afbetalen? Bij MyScooterShop is dit zo geregeld! Vaak is het veel slimmer om een nieuwe zuinige scooter met garantie op afbetaling te kopen dan een oude scooter 2 e hands te kopen met alle dure reparaties en onderhoudskosten die zon scooter met zich mee kunnen brengen.
Tweedehands auto kopen op afbetaling.
Hoe gaat een auto kopen op afbetaling in zijn werk? Hoe gaat een auto kopen op afbetaling in zijn werk? Een auto kopen op afbetaling, ook wel bekend als Financial Lease, wil zeggen dat je het aankoopbedrag van een auto leent en deze in termijnen terugbetaalt.
Gratis woordenboek Van Dale.
Nederlands / Zweeds nl-zw. Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: afbetalen. a fbetalen betaalde af, heeft afbetaald 1 betalen wat je nog schuldig bent 2 ter vermindering van een schuld betalen: elke week zestig euro afbetalen.
Afbetaling Wikipedia.
Afbetaling betekent dat men een bepaalde schuld in gedeelten mag betalen, meestal een vast bedrag per maand. Men kan lenen op afbetaling of kopen op afbetaling. De lening op afbetaling is de gewone geldlening, waarbij men het geleende bedrag in stukken terugbetaalt.

Contacteer ons